Despre noi

DESPRE NOI
Povestea
Urban Tale

Urban Tale este mai mult decât o agenție de evenimente, este un atelier în care făurim cu măiestrie povestea fiecărui eveniment. Transformăm orice eveniment în adevărate experiențe memorabile și captivante. Fiecare eveniment Urban Tale este unic și personalizat 100%.
Organizarea unui eveniment de la A la Z implică timp, resurse și o cunoaștere perfectă a pieței. Organizarea unui eveniment nu este doar despre listele de verificare și coordonarea logistică. Este, de asemenea, despre crearea unei experiențe unice și memorabile pentru invitați. Este despre a face oamenii să se simtă speciali, iar evenimentul, fie el un eveniment privat sau un eveniment corporate, să fie unul de neuitat.
Știm că fiecare eveniment este diferit ca structură şi dimensiune, de aceea lucrăm îndeaproape cu voi pentru a vă înțelege mai bine nevoile și mesajul pe care vreți să îl transmiteți. Vă propunem soluții creative, personalizate, care vă vor depăși așteptările.
Ne cunoaștem foarte bine domeniul, motiv pentru care putem să vă oferim cele mai potrivite soluții pentru evenimente: locul perfect pentru eveniment, design și producție, coordonare, aranjamente florale, entertainment, catering și multe altele.

Despre noi

urban tale

Te așteptăm
în atelierul nostru

Evenimente Private

Fiecare dintre noi este special și diferit, de aceea evenimenimentele pe care le organizăm sunt personalizate 100%. Acesta este și motivul pentru care evenimentele noastre nu sunt doar simple evenimente, sunt poveștile voastre de dragoste, sunt emoție și bucurie.

Evenimente Corporate

Urban Tale este mai mult decât o agenție de evenimente. Este agenția voastră de evenimente. Spunem povestea voastră, a brand-ului sau a produsului prin intermediul evenimentelor unice, personalizate. Vă propunem soluții creative care vă vor depăși așteptările.

Organizare integrală a evenimentului

Acest pachet este potrivit pentru cei care își doresc să lucreze cu un event planner dedicat, care să planifice și să organizeze un eveniment 100% personalizat, o experiență cu adevărat memorabilă.

Coordonare eveniment

Acest pachet se adresează celor care și-au pregătit singuri evenimentul, însă își doresc să colaboreze cu un coordonator de evenimente profesionist, pentru ca ei să se poată bucura de acest moment special.

Pachet ”Step In”

Acest pachet se adresează celor care au deja stabilită locația pentru eveniment și au contactat deja câțiva furnizori, însă își doresc un event planner dedicat care să se ocupe de restul planificării și organizării evenimentului.

Plănuiți organizarea unui eveniment?

Completați formularul de contact și un consultant Urban Tale vă va contacta în cel mai scurt timp.