Serviciile noastre

Bine ați venit la
Urban Tale!

Bine ați veit în universul Urban Tale! Bine ați venit în universul nostru inedit și plin de surprize!
Suntem o agenția de organizare evenimente care aduce laolaltă creativitatea și inovația, pentru a oferi cele mai inedite experiențe atât pentru evenimentele private, cât și pentru evenimentele corporate.

Urban TALE

PACHETE
ORGANIZARE EVENIMENTE

oRGANIZARE
INTEGRALĂ

Acest pachet este potrivit pentru cei care își doresc să lucreze cu un event planner dedicat, care să planifice și să organizeze un eveniment 100% personalizat, o experiență cu adevărat memorabilă.

COORDONARE
EVENIMENT

Acest pachet se adresează celor care și-au pregătit singuri evenimentul, însă își doresc să colaboreze cu un coordonator de evenimente profesionist, pentru ca ei să se poată bucura de acest moment special.

PACHET
STEP IN

Acest pachet se adresează celor care au deja stabilită locația pentru eveniment și au contactat deja câțiva furnizori, însă își doresc un event planner dedicat care să se ocupe de restul planificării și organizării.

Suntem alături de voi la fiecare pas

Ne cunoaștem foarte bine domeniul, suntem creativi și lucrăm cu cei mai buni furnizori de servicii, motiv pentru care putem să vă oferim cele mai potrivite soluții pentru evenimentele voastre.

01

Event
Design

Pentru un eveniment memorabil este nevoie de pricepere și creativitate. Cu Urban Tale alături de voi ați scăpat de griji. Echipa noastră creativă poate dezvolta un concept unic, inclusiv identitate vizuală, conținut audiovizual și conținut digital.

02

Event
Planning

Sunt multe etape de parcurs atunci când planificați un evenimente: de la definirea clară a obiectivelor, la găsirea furnizorilor potriviți și negocierea contractelor. Noi vă vom fi alături și vă vom ajuta să planificați totul până la cel mai mic detaliu.

03

Event management

Planificarea unui eveniment este doar începutul. Sunt multe etape de urmărit pe parcurs. În ziua evenimentului, echipa Urban Tale se asigură că evenimentul vostru decurge fără probleme și că orice situație neprevăzută este rezolvată.

Urban TALE

gamă completă de servicii

Event
Planner

venue
Scouting

Catering
personalizat

Aranjamente
florale

Transport
Cazare

Grafic Design

Print

Web Design

Social Media

Foto-Video

Band Live

DJ

Animatori

Dansatori

Logistică

Spectacole Magie

Decoruri speciale

Cabină Foto
360

Mărturii personalizate

Alte
servicii

Plănuiți organizarea unui eveniment?

Completați formularul de contact și un consultant Urban Tale vă va contacta în cel mai scurt timp.