Nunta la cramă

Nunta
la Cramă

Nunta la cramă este o alegere excelentă pentru cei care își doresc să se căsătorească într-un cadru natural, într-o locație rustică și pitorească, departe de zgomotul și agitația orașului.
Suntem aici pentru a vă transforma visul în realitate și pentru a vă oferi o experiență de neuitat în mijlocul naturii, în mijlocul unei frumuseți naturale incredibile. Închideți ochii și imaginați-vă într-un cadru idilic, înconjurați de câmpuri nesfârșite de viță-de-vie și coline pitorești, un loc în care vă puteți bucura de frumusețea naturii în toată splendoarea ei. Acesta este locul pe care vi-l propunem pentru a vă celebra povestea voastră de iubire, aici se va pune în scenă nunta voastră.

Urban Tale
Nunta la Cramă

Ne place să aducem natura în viața voastră și să transformăm fiecare moment într-o poveste magică. Începând cu ceremonia în aer liber, ce oferă priveliști spectaculoase scăldate în lumina caldă a soarelui, până la petrecerea care se întinde până în zorii zilei, fiecare aspect al nunții voastre va fi plin de farmec și bucurie. Dar frumusețea locului nu este singurul lucru care face acest eveniment special. Nunta la Cramă by Urban Tale, aduce un suflu nou în lumea nunților. Ne place să ne jucăm cu elemente neașteptate și să creăm atmosfera perfectă pentru o poveste de dragoste modernă și plină de viață. Decorurile noastre inspirate din natură se combină armonios cu elementele rustice, oferindu-vă o experiență unică și captivantă. Iar atmosfera? Oh, este de nedescris! Nunta voastră va fi una plină de energie și bucurie. Muzica va răsuna în vie, iar invitații tăi vor dansa sub cerul înstelat, sub lumina călduroasă a felinarelor care încântă privirile. Bucătăria noastră va oferi o selecție delicioasă de mâncăruri și băuturi, pentru vă răsfăța papilele gustative și a aduce un zâmbet pe buzele tuturor. Așadar, dacă vă doriți nuntă specială, non-conformistă și plină de viață, Nunta la Crama este alegerea ideală pentru voi. Vino și împărtășiți-vă povestea de iubire într-un cadru magic, unde frumusețea naturii se îmbină cu farmecul rustic. Suntem nerăbdători să devenim parte din povestea voastră și să vă oferim o zi de neuitat, o nuntă pe care nu o veți uita niciodată!

Urban TALE

PACHETE
ORGANIZARE EVENIMENTE

oRGANIZARE
INTEGRALĂ

Acest pachet este potrivit pentru cei care își doresc să lucreze cu un event planner dedicat, care să planifice și să organizeze un eveniment 100% personalizat, o experiență cu adevărat memorabilă.

COORDONARE
EVENIMENT

Acest pachet se adresează celor care și-au pregătit singuri evenimentul, însă își doresc să colaboreze cu un coordonator de evenimente profesionist, pentru ca ei să se poată bucura de acest moment special.

PACHET
STEP IN

Acest pachet se adresează celor care au deja stabilită locația pentru eveniment și au contactat deja câțiva furnizori, însă își doresc un event planner dedicat care să se ocupe de restul planificării și organizării.

Urban TALE

gamă completă de servicii

Event
Planner

venue
Scouting

Catering
personalizat

Aranjamente
florale

Transport
Cazare

Grafic Design

Print

Web Design

Social Media

Foto-Video

Band Live

DJ

Animatori

Dansatori

Logistică

Spectacole
Magie

Decoruri
speciale

Cabină Foto
360

Mărturii personalizate

Alte
servicii

Plănuiți organizarea unui eveniment?

Completați formularul de contact și un consultant Urban Tale vă va contacta în cel mai scurt timp.