Evenimente corporate

Evenimente
corporate
personalizate

Urban Tale este mai mult decât o agenție de evenimente. Este agenția voastră de evenimente. Spunem povestea voastră, a brand-ului sau a produsului prin intermediul evenimentelor creative, personalizate.
Știm cât de complexe sunt evenimentele corporate. Știm că sunt diferite ca structură și dimensiune, de aceea lucrăm îndeaproape cu voi pentru a vă înțelege mai bine nevoile și mesajul pe care vreți să îl transmiți. Vă propunem soluții creative, personalizate care vă vor depăși așteptările.
Ne cunoaștem foarte bine domeniul, lucrăm cu cei mai buni furnizori de servicii, motiv pentru care putem să vă oferim cele mai potrivite soluții pentru evenimentul vostru: locații inedite, entertainment, aranjamente florale, print-uri, cazare, transport, catering și multe altele.
La Urban Tale vă transformăm viziunea în realitate, indiferent de natura și amploarea unui eveniment corporate.

Suntem alături de voi la fiecare pas

Ne cunoaștem foarte bine domeniul, suntem creativi și lucrăm cu cei mai buni furnizori de servicii, motiv pentru care putem să vă oferim cele mai potrivite soluții pentru evenimentele corporate.

01

Event
Design

Pentru un eveniment memorabil este nevoie de pricepere și creativitate. Cu Urban Tale alături de voi, ați scăpat de griji. Echipa noastră creativă poate dezvolta un concept unic, inclusiv identitate vizuală, conținut audiovizual și conținut digital.

02

Event
Planning

Sunt multe etape de parcurs atunci când planificați un evenimente: de la definirea clară a obiectivelor, la găsirea furnizorilor potriviți și negocierea contractelor. Noi vă vom fi alături și vă vom ajuta să planificați totul până la cel mai mic detaliu.

03

Event
management

Planificarea unui eveniment este doar începutul. Sunt multe etape de urmărit pe parcurs. În ziua evenimentului, echipa Urban Tale se asigură că evenimentul vostru decurge fără probleme și că orice situație neprevăzută este gestionată cu grijă.

evenimente corporate

CREAȚIE

Concept de eveniment
Storytelling strategy
Conținut creativ
Parteneriate și sponsorizări
Activări

evenimente corporate

dESIGN

Direcții creative
Graphic design
Design și decor
Produse personalizate
Platforme Social Media
Website

eveniemnte corporate

PRODUCȚIE

Planificare
Logistică
Catering
Sceno-Tehnică
Locații
Transport și cazare

Evenimente corporate

COOKING & WINE CHALLENGE

Cooking & Wine Challenge este o activitate foarte intensă, ce se desfășoară în mijlocul naturii, la o superbă cramă din Dealul Mare. Îmbină plăcut două componente vitale pentru orice echipă: team work și comunicarea.
Ne vom întrece pentru cel mai rafinat gust, într-o competiție savuroasă, presărată din plin cu distracție și vinuri alese. Vom găti la ceaun sau vom încinge un grătar, pentru a testa calitățile de bucătar ale fiecărui participant. Încheiem activitatea cu un tur de cramă și ne retragem la umbra unui copac, pentru a asculta povestea vinului ce ne-a ținut companie pe parcursul zilei.

THE FESTIVAL

Fiecare dintre noi adoră distracția, de aceea căutăm constant motive să petrecem. Când vine vorba de distracție, un festival este tot ce ne dorim.
Anul acesta alege să celebrezi ziua companie într-un mod cu totul original. Alege să ieși din tipare și fă din ziua companiei un adevărat festival.
Niciun festival nu este prea mic sau prea mare pentru noi. Cu cât provocarea este mai mare cu atât mai bine, pentru că ne vom folosi din plin imaginația și priceperea, pentru a crea cel mai frumos festival pentru echipa voastră.

MAKE YOUR OWN MOVIE

O activitate intensă care scoate în evidență creativitatea unei echipe, precum și nivelul de comunicare și colaborare între membrii acesteia.
Pornim de la o temă comună, iar echipele vor trebui să își aloce rolurile, de la producător, la scenarist, cameraman și actori. Scrierea scenariului, repetițiile, pregătirile și filmarea (care trebuie să fie dintr-o bucată) se vor desfășura contra cronometru.
Pentru un film reușit este nevoie ca toți participanții să se implice 100%, să își folosească imaginația și să colaboreze îndeaproape.

Plănuiți organizarea unui eveniment?
Completați formularul de contact și un consultant Urban Tale vă va contacta în cel mai scurt timp.