Evenimente private

Evenimente
private
personalizate

Fiecare dintre noi este special și diferit, de aceea evenimentele pe care le organizăm sunt personalizate 100%. Acesta este și motivul pentru care evenimentele noastre nu sunt doar simple evenimente private, sunt poveștile voastre de dragoste, sunt emoție și bucurie. Da, organizăm evenimente private inspirate din viața voastră. Voi sunteți povestea pe care noi o spunem, de aceea lucrăm împreună cu voi, pentru ca povestea voastră să fie spusă întocmai. Da, lucrăm împreună, pentru că ne dorim ca evenimentul vostru să reflecte personalitatea si viziunea voastră, și credem cu tărie că și cele mai mici detalii pot avea un impact imens în cadrul evenimentelor private.

Organizare evenimente private - urban tale

Botez de poveste

Botezul este prima petrecere din viața bebelușului vostru, este un moment încărcat de emoție și bucurie.
Echipa noastră este alături de voi și vă vor ajută cu pregătirea acestui eveniment atât de important. De la locație, la meniuri, aranjamente florale și ursitoare, vom face totul pentru ca evenimentul vostru să fie unul memorabil.

Nuntă de vis

Planificarea unui eveniment este o adevărată artă pe care noi ne-am însușit-o de-a lungul timpului. Vom fi alături de voi, pas cu pas, pentru ca voi să vă bucurați din plin de cel mai important eveniment din viața voastră. Fie că vorbim despre un eveniment cochet sau de unul fastuos, vom pregăti cu grijă, în cele mai mici detalii, evenimentul la care ați visat.

Petrecere aniversară

Transformăm petrecerea aniversară într-un eveniment memorabil. Fie că vorbim de o onomastică, o zi de naștere, un majorat sau orice alt tip de petrecere privată, echipa Urban Tale va pregăti cu grijă fiecare aspect al acestui eveniment atât de important. De la locație, la meniuri personalizate, la aranjamete florale și muzică, vom fi lângă voi la fiecare pas.

Nunta la Cramă

Imaginați-vă o zi specială în mijlocul naturii, printre rândurile de vie, unde soarele se joacă printre frunzele viței-de-vie și briza aduce cu ea miresme îmbietoare de iarbă verde. Nunta la Cramă este cu adevărat un eveniment aparte, plin de farmec și rafinament, dedicat celor care visează la o experiență unică și memorabilă. Este o călătorie magică într-un univers plin de emoții și bucurii.

Wedding Destination

Imaginați-vă o ceremonie solemnă pe malul mării, unde valurile îmbrățișează delicat țărmul, iar soarele apune într-un dans de culori uimitoare. Sau poate într-o grădină privată, în umbra unui castel vechi, unde istoria se împletește armonios cu iubirea voastră. Wedding Destination este pentru cei care își doresc mai mult decât o nuntă – este o călătorie într-o lume a romantismului pur.

Urban TALE

PACHETE
ORGANIZARE EVENIMENTE

oRGANIZARE
INTEGRALĂ

Acest pachet este potrivit pentru cei care își doresc să lucreze cu un event planner dedicat, care să planifice și să organizeze un eveniment 100% personalizat, o experiență cu adevărat memorabilă.

COORDONARE
EVENIMENT

Acest pachet se adresează celor care și-au pregătit singuri evenimentul, însă își doresc să colaboreze cu un coordonator de evenimente profesionist, pentru ca ei să se poată bucura de acest moment special.

PACHET
STEP IN

Acest pachet se adresează celor care au deja stabilită locația pentru eveniment și au contactat deja câțiva furnizori, însă își doresc un event planner dedicat care să se ocupe de restul planificării și organizării.

Urban TALE

gamă completă de servicii

Event
Planner

venue
Scouting

Catering
personalizat

Aranjamente
florale

Transport
Cazare

Grafic Design

Print

Web Design

Social Media

Foto-Video

Band Live

DJ

Animatori

Dansatori

Logistică

Spectacole
Magie

Decoruri
speciale

Cabină Foto
360

Mărturii personalizate

Alte
servicii

Plănuiți organizarea unui eveniment?

Completați formularul de contact și un consultant Urban Tale vă va contacta în cel mai scurt timp.